top of page

Júlia Blum presenta "Típic dilluns tontu"

Júlia Blum és una compositora i cantant de pop barcelonina que ja ha consolidat el seu nom a diferents emissores referents de Catalunya i ha portat la seva veu en directe a diferents formats i festivals, des d’ELS40 Primavera PopiCat FMCadena SERRac105, etc., com també ha format part del Disc de La Marató de TV3 (2022).


COBLA DE CAMBRA DE CATALUNYA «Pau Casals - Sardanes»

El seu primer EP ‘sobre la marxa’ (Picap, 2022), la va posar al punt de mira del panorama musical català, on va col·laborar amb artistes com la Sara Roy, Koers, Sexenni i Gigi Ros, entre d’altres. Seguidament, va presentar el seu àlbum de debut: ‘VAINILLA’ (Picap, 2023), un disc que es caracteritza per una sonoritat fresca amb pinzellades de pop que descriuen moments quotidians de l’artista. Paral·lelament a l’àmbit musical, Júlia Blum ha desenvolupat també la seva faceta com a escriptora amb un re-telling de contes -sota el mateix nom que l’EP: ‘sobre la marxa’- que es caracteritzen pels seus valors (socials i morals), de la mà del segell més ambiciós d’Abacus: INUK.


Després de l’èxit del seu primer disc i una gira d’estiu que ha passat per escenaris com el de la Sala LAUT de Barcelona i els Premis ARC, Júlia Blum publicava fa uns mesos alguns senzills estiuencs com ‘No vull i vull v2’, juntament amb Scotty DK i Mama Dousha; i ‘(A)gust a Agost)’.


Aquest setembre, l’artista barcelonina torna amb les piles carregades i el seu pop despreocupat per presentar-nos ‘Típic dilluns tontu’, una cançó que parla de les tardes improvisades, de les birres que s’allarguen, i de moments inesperats que s’acaben transformant en records i anècdotes recurrents. La lletra, com sempre, plena de detalls quotidians que ens transporta a aquells dies sense plans que, gairebé sense voler-ho, es converteixen en el highlight de la setmana.


Acaba l’estiu amb un ‘Típic dilluns tontu’ de la Júlia Blum per apujar-te l’ànim!






Comments


bottom of page